Bonnenverkoop 2018

Ook dit jaar organiseert de Blauwe Doffer tijdens de feestavond op 13 oktober weer een bonnenverkoop. Uiteraard kunt u ook via internet bieden door een mail te sturen naar jordidamen@leadrs.nl.  Let wel u dient dan uw naam en telefoonnummer te vermelden en het bod dat u wilt plaatsen op de gewenste bon.

U kunt bieden t/m 12 oktober 20 uur en daarna worden de bonnen op 13 oktober tijdens de feestavond geveild. Is er dan geen bod hoger dan krijgt u de dag erna bericht.

Wij danken de schenkers en hopen snel een bieding van u te ontvangen.

 

Embregts-Theunis (Hoeven) huidig bod: € 350,-
Schenkt een koppel eieren 2019 in overleg. Wat Peter dit jaar heeft laten zien met de oude en jonge duiven hebben we nog niet eerder gezien in de Blauwe Doffer. Maar liefst 4 overwinningen in de Blauwe Doffer op Gien, Argenton, La Souterraine en Gien jonge duiven.

Maar daar bleef het niet bij, want hier zaten ook nog 3 NPO overwinningen bij, werd hij 1e vitesse en 1e jonge duiven kampioen in Brabant 2000 en is hij kanshebber voor de Olympiade met de 984. Tel hierbij de enorme series kopprijzen op de vluchten erbij op en dan mag je zeker spreken van een super geslaagd seizoen!!! Lees er alles over op http://www.embregts-theunis.com. 

Voor wie deze kans om bij de specialist iets goeds te bemachtigen? Je krijgt er 2 voor de prijs van 1!!

John Rockx (Zegge) huidig bod: € 150,-
Schenkt een bon voor een jonge duif of koppel eieren in overleg voor 2019. John is al jaren de te kloppen man op de dagfond en dit jaar was het wederom fenomenaal met maar liefst 2 overwinningen op Issoudun en Montlucon in de Blauwe Doffer en ook de 1e NPO! 

2 overwinningen met verschillende doffers en daarnaast werd zijn Vale 341 ook nog eens 5e duifkampioen Dagfond in de Blauwe Doffer. Ongekend wat een dagfond klepper, want hij werd ook al 1e duifkampioen dagfond in B2000. Net als zijn hokgenoot 827 die een jaar ervoor ook 1e werd. 

Zeldzame prestatie van deze super sympathieke liefhebber Voor wie iets bijzonders van John? 

Gebr. Maas en Zn (Zundert) huidig bod: € 100,-
Schenkt een bon voor een jonge duif 2019 in overleg. De combinatie is al jaren een van de toppers op de overnacht. En elk seizoen in de Blauwe Doffer een overwinning wegkapen. Probeer dat maar eens na te doen! 
Ook bij de klassementen staan ze bij alle disciplines, dus het hok is in de breedte erg sterk opgebouwd. Dat blijkt ook wel uit de vroege duiven die ze op de ZLU vluchten pakken.

Hun 965 won de 1e Bordeaux in de Blauwe Doffer en tevens de 1e NPO tegen 2627 duiven. Een ongekende prestatie.

Voor wie de kans op een versterking van de sportieve en goedlachse Jacco?

Geert Kouters & Zn (Noordhoek) huidig bod: € 130,-
Schenken een bon voor een jonge duif of koppel eieren in overleg voor 2019. Het super fondhok, dat zondermeer tot één de beste overnachthokken van Nederland behoort. 

Wat moet je nog vertellen over de Familie Kouters die elk jaar het uiterste uit hun duiven halen. De kweekstallen puilen uit met duiven die meerdere malen in de eerste 100 nationaal/ZLU hebben gevlogen en zelfs nationale en b2000 overwinnaars. 

Dit jaar pakken ze de overwinning van St Vincent in de Blauwe Doffer (tevens de 5e en 7e NPO) en werden ze 2e hokkampioen overnacht in De Blauwe Doffer. 

Deze schenking van ons gedreven bestuurslid Geert en zoon Anton is ten zeerste aanbevolen.

Wim van Beek (Nispen) huidig bod: € 50,-
Schenkt een bon voor een jonge duif 2019 in overleg. Wim van Beek is een overnachtspeler pur sang die in de RCC een gekende naam is. Hij werd er dit jaar ook 2e kampioen Fond oud.

Dit jaar won Wim met zijn 471 van Agen de 1e in de Blauwe Doffer van tegen 488 duiven en tevens de 5e NPO. Een hele knappe prestatie.

Als je ook eens vroeg wilt vliegen op de overnacht, grijp je kans!

Jos Lauwerijssen (Rucphen) huidig bod: € 85,-
Schenkt een bon voor een jonge duif of koppel eieren in overleg voor 2019. Als je het over een melker hebt die echt kan pieken op de midfondvluchten dan is het Jos. Elk jaar is hij daar precies op het moment dat de mooie vluchten komen.

Dit jaar was het meteen raak op de eerste Blauwe Doffer vlucht vanuit Melun. Zijn 630 won de 1e prijs in de Blauwe Doffer, maar tevens ook de 1e NPO tegen 19.405 duiven!!!

Voor wie deze kans op versterking? Je zult zeker door Jos goed geholpen worden!

Rien van Beers (Zevenbergschenhoek) huidig bod: € 100,-
Schenkt een late jonge duif 2018 die aanwezig is op de verkoop. Rien is al jaren de te kloppen man op de overnachtfond, maar dit jaar zet hij er nog een schepje bovenop en grossiert hij in series vroege prijzen. Wat te denken van 1e, 3e en 4e duifkampioen overnacht in de Blauwe Doffer. En tevens 1e hokkampioen overnacht Brabant 2000.

Maar zijn topper is wel de 963 die vorig jaar ook de 1e prijs van Bordeaux won in de Blauwe Doffer tegen 630 duiven en 3e duifkampioen overnacht. Dit jaar wint hij de 1e prijs van Perigieux en tevens de 1e NPO tegen 1751 duiven. Maar daar blijft het niet bij, want hij wordt met een serie vroege prijzen ook nog 1e kampioen overnacht in Brabant 2000 en is kandidaat voor de 1e olympiade!!! 

Voor wie iets bijzonders van fondkanon Rien?

Frans Belleter (Nispen) huidig bod: € 75,-
Schenkt een bon voor een koppel eieren in overleg voor 2019. Frans en José wonnen vorig jaar alles wat er te winnen was op de overnacht. Een ongekende prestatie nadat ze weer opnieuw waren begonnen enkele jaren geleden. 

En ook dit jaar werd er weer een serie kopprijzen gewonnen op de NPO en ZLU vluchten. Ook in de Blauwe Doffer met de 1e en 2e prijs op Dax tegen 313 duiven en o.a. de 2e prijs van Perigieux. Dit resulteerde in de Blauwe Doffer dan ook in het hokkampioenschap overnacht en zijn 024 werd ook 2e duifkampioen overnacht. 

Voor wie de kans op een versterking van het super sympathieke echtpaar uit Nispen?

Rene Roks (St Willebrord) huidig bod: € 50,-
Schenkt een bon voor een jonge duif of koppel eieren in overleg voor 2019. Wat Rene dit jaar in St Willebrord en W&O met zijn jonge duiven liet zien grenst aan het onmogelijke. 

Dit jaar vloog hij bijna alle vluchten met de jonge duiven de eerste prijs! Maar als er één viel dan kwamen er gelijk meerdere bij en werden er knappe series neergezet. Met name de duiven van Embregts-Theunis zorgden voor het mooie weer bij Rene. Een van die toppers, de 276 won van Melun de 1e prijs tegen 2320 duiven. En zijn 441 werd 2e duifkampioen Jonge Duiven in de Blauwe Doffer.  

Een bon waarmee u de garantie tot succes in handen hebt uit de lijnen van Embregts-Theunis. Wie is de gelukkige die de bon bemachtigd?